Vind de werknemer die bij u past!

Onze consultants bezoeken iedere nieuwe opdrachtgever voor een kennismaking. Ook als u eerst een oriënterend gesprek wilt, komen we graag bij u langs. Bij een zoekopdracht stellen we in nauw overleg met u een functieomschrijving op. Via filesearch en advertentiewerving selecteren we een aantal kandidaten. Tijdens persoonlijke interviews met hen wordt de selectie verfijnd. Zodoende krijgt u een select aantal veelbelovende kandidaten gepresenteerd.

 

No cure, no pay

Jobfinders werkt op basis van 'no cure no pay'. Dus u betaalt alleen voor resultaat: het in dienstnemen van een nieuwe medewerker. Onze tarieven en condities kunt u bij ons opvragen per telefoon of door een e-mail te sturen.

Vanaf het eerste contact tot na de plaatsing adviseren en begeleiden we onze opdrachtgevers en kandidaten. We evalueren het functioneren van uw nieuwe medewerker en toetsen of de wederzijdse verwachtingen zijn uitgekomen.

 

Meedenken zonder dat u daarom vraagt

Daarnaast zijn we ook buiten de opdrachten gespitst op mogelijke, sterke combinaties. Als we binnen ons netwerk een professional vinden die perfect zou passen in uw organisatie, bent u de eerste die het hoort. Zo bouwen we aan een hechte relatie waarvan alle partijen profiteren. Nu en in de toekomst.
 

Beschikbare kandidaten

 

Naam: Hanneke
Leeftijd: 30 jaar
Opleidingsniveau: HBO
Uren beschikbaar: Fulltime/ Parttime


Naam: Marije
Leeftijd: 26 jaar
Opleidingsniveau: Schoevers, (Directie) Secretaresse
Uren beschikbaar: 40


Naam: Paul
Leeftijd: 30 jaar
Opleidingsniveau: HBO BE
Uren beschikbaar: 40


meer kandidaten >