Met een leuke baan, hoef je nooit meer te werken

Persoonlijke aanpak

Jobfinders werkt bij voorkeur op kleinere schaal, waarbij persoonlijk contact en diepgang succesvolle methodes zijn gebleken. Door de hechte relatie met onze kandidaten en opdrachtgevers komen de werkelijke wensen en essentiële punten, zoals menselijke aspecten, opleiding en werkervaring, aan het licht. Alleen op deze wijze kan de beste combinatie tussen kandidaat en opdrachtgever gemaakt worden. Een combinatie die een lang leven beschoren is.

Door de persoonlijke aanpak naar bedrijven en kandidaten toe heeft Jobfinders langdurige relaties kunnen opbouwen met tevreden cliënten, die bij een nieuwe vacature keer op keer terugkomen. Bij Jobfinders heeft u geen last van wisselend personeel. Annick blijft het gezicht van Jobfinders.

 

Annick Reus

Na een zoektocht naar de baan die het beste bij Annick Reus paste is zij via allerlei bedrijven terecht gekomen op de HR afdeling van McKinsey & Company. Zij hield zich daar bezig met het vinden van high potentials en het aantrekken van ondersteunend personeel. Naast het aantrekken van personeel hield zij zich bezig met interne loopbaanbegeleiding. Na 6 jaar gewerkt te hebben bij McKinsey & Company en gedreven door haar passie is Annick in 1985 met haar bureau Jobfinders gestart. Op deze manier kon zij op grotere schaal bedrijven en kandidaten helpen met het vinden van de juiste kandidaat en baan.

Anderen over Jobfinders

 

'Dankzij de inspanningen van Jobfinders, kunnen we ons bedrijf uitbreiden. We werken al 10 jaar met ze en zijn zeer tevreden!

Financiële instelling
Den Haag en Amsterdam

 

 " De mensen bij Jobfinders zijn professioneel, luisteren naar je wensen en kunnen een perfecte inschatting maken van jouw capaciteiten. Op deze manier zijn zij in staat een geschikte baan voor je te vinden!"

Anouk, Den Haag

 

" Na lang zoeken kwamen wij bij Jobfinders terecht. Zij hebben voor ons snel de juiste kandidaat weten te vinden."

Vastgoedorganisatie, Rotterdam